Facelift – Fiatalító Eneregetikai ránctalanítás

ideális testSokszor érezted már nehéznek és nehezen alakíthatónak a testedet? Milyen lenne számodra az ideális test?

Neked is azt mondták, hogy testünk a kor előrehaladtával visszafordíthatatlan változásokon megy keresztül? Te is elhitted?

Bevallom, én régebben igen.

Mi lenne, ha azt mondanám, hogy ráncaink és testünk is a nézőpontjainknak megfelelően alakulnak? Miért van az, hogy valaki arca, teste csupa ránc, másoké meg majdnem sima? És miért van az, hogy egyesek fittek maradnak, mások meg már 30-40 éves koruktól fogva hol ilyen, hol olyan nyavalyákkal élnek és orvostól orvosig járkálnak?

Milyen nézőpontjaid vannak az öregedéssel kapcsolatban? És a tested mindenkori állapotával?Mi az, amit otthon hallottál róla?

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy minden ráncunk kisimítható? És nem csak a fizikai ráncokra gondolok, hanem Életünk ráncaira is, minden olyan történésre, ami nyomot hagyott akár a testeden, az arcodon vagy akár a lelkedben.

 

A facelift egy csodálatos kezelés, ami visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatása van az egész testen. Életünk során minden sejtünk képes megújulni, akkor miért ne lehetne, hogy bármely szervünk, szövetünk regenerálódjon?

Milyen lenne egy ilyen könnyed kezelés sanyargató diéták, koplalás és méricskélés helyett?

Mi van, ha sokkal közelebb vagy ahhoz, hogy álom-tested legyen, mint gondoltad? Mi van, ha mindehhez nincs szükség mesterséges beavatkozásokra, önsanyargatásra, vagy különböző vegyi anyagok bevitelére? Mi van, ha mindez elérhető könnyed, természetes energetikai kezelésekkel is?

Van kedved kipróbálni?

A kezelés során lefekszel egy masszázságyra én pedig különböző energiákat hívok be és különböző helyeken érintem a tested, vagy az arcod. Közben ellazulsz, megpihensz, lehet, hogy még el is alszol, majd a kezelés végén megbeszéljük a tapasztalásokat. Lehet, hogy hihetetlennek hangzik, vagy kissé misztikusnak… de ez a kezelés a világ 173 országában elérhető már. Legjobb, ha megnézed, hogy számodra működik-e? Próbáld ki!

Azt nem állítom, hogy egyetlen kezelés csodát tesz, mindenkinél más a változás ritmusa, időtartama, kb. 10-15 kezelés után szemmel látható változásokról számoltak be, így érdemes kúraszerűen és néhány hetente ismételni a kezeléseket. A kezelések után otthon hallgatható hanganyagot is, valamint egyéb útmutatást is kapsz, ami segíti a változások beépülését és a könnyed átalakulást.

Összeállítottam egy csomagot a számodra, ha tényleg változást szeretnél és elköteleződtél saját álom-tested mellett, részleteket itt találod:

 

Ha kérdésed van, várom jelentkezésed:

Stáhl Gabriella

Access Bars Facilitátor, Facelift test kezelő

info@eletharmonia.com

+36 70 579 6008