A pénz: szeretet

EletHarmonia_fitoterapia_kineziologia_coaching_16Ma ismét szembetalálkoztam a pénz témakörével és eszembe jutott, hogyan változott a hozzáállásom az utóbbi években. Onnan indulva, hogy a pénz: szükséges rossz…  Barbara Wylder: A pénz szeretet című könyvének nemrég történt olvasásáig.

Ma azt gondolom, hogy a pénz energia, ami azt tükrözi, hogy éppen milyen állapotban vagyunk, milyenek a viszonyulásaink és az önértékelésünk. 

Kiemelném a könyv “A sebek begyógyítása – az energia felszabadítása” c. fejezetének idézetét, amely így szól: “Ahhoz, hogy kapjunk, fel kell készülnünk a fogadásra, figyelnünk kell, ébernek kell lennünk.” Matthew Fox

A könyvben sokmindent olvashatunk a pénzzel kapcsolatban, mindenkinek jó szívvel ajánlom és persze azt is, hogy vizsgáljuk meg az életünket abból a szempontból, hogy milyen viszonyban vagyunk a pénzzel. Szeretjük? Félünk tőle? Közönyt érzünk? Sóvárgunk utána? Könnyen adjuk-fogadjuk? Szűkösnek, vagy bőségesnek érezzük pénzügyi helyzetünket? Mennyire tudjuk elfogultság nélkül megítélni anyagi helyzetünket? …. és folytathatnám a kérdések és válaszok sorát a végtelenségig.

Van egy jó hírem: bármikor változtathatunk az esetleges negatív helyzeten. Erre is jó módszer: a TEK (transzgenerációos epigenetikus  kineziológia)  módszere, mely segítséget ad, hogy megnézzük mikor blokkolódott életünkben a pénz áramlása, ezután a különböző technikák segítségével oldhatjuk a blokkokat és fókuszálhatunk a vágyott állapot elérésére.

Kívánok bőséget, gazdagságot kinek-kinek annyira amennyire vágyik!

kép forrása: http://solutionone.hu/wp-content/uploads/2012/03/arany%C3%A9rm%C3%A9k.jpg

Hagyj üzenetet

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.