ADVENTI CSÜTÖRTÖKÖK

Milyadventi-csutortoken lenne, ha az idei Karácsonyod csupa öröm, nevetés lenne?

Mi lenne, ha a készülődés minden pillanata is már vidáman telne?

Az ilyenkor szokásos rohanás helyett, választhatsz mást. Megfelelni akarás és mások elvárásai helyett, mi lenne, ha magadra figyelve, idén azt tennéd, ami számodra és ezáltal a környezeted számára is a leginkább hozzájárulás, ami leginkább kiteljesítő. Érdemes apró lépésekkel, változtatásokkal kezdeni. Érdemes megállni, befelé figyelni kicsit. Majd az elcsendesedésből merítve, menni tovább és részt venni a készülődés napjaiban. Amikor összerendezed a gondolataidat, elképzeléseidet és lecsillapítod a folyton zakatoló tennivalókat, gondolatokat, sokkal eredményesebben, hatékonyabban tudod tölteni a napjaidat.

Nézd meg természetet, egyre kevesebb a fény, egyre hosszabbak az éjszakák – minden azt sugallja, figyelj magadra, figyelj magadba. Nézd meg mi az amire, vágysz, mi az, amit szeretnél és mi az, amit már létrehoztál.

Ehhez a folyamathoz ajánlom egyéni konzultációimat és kezeléseimet, decemberben csütörtökönként, 30 %-os kedvezménnyel, egységesen 8000 Ft-os áron.

Budapesten több helyszínen, vidéken is, egyeztetett kiszállási díj felszámításával.

Választhatsz egyéni konzultációt, TEK kineziológia kezelést, Illat-kulcs meditációt vagy Access Bars, ill. Access testkezeléseket. Melyiket érzed Magadhoz legközelebb, melyik tetszik leginkább?

Nézz körül a honlapon!

Kérj időpontot: info@eletharmonia.com

Szeretettel várlak, örömmel fogadlak!

Stáhl Gabriella

fitoterapeuta, TEK kineziológus,

Access Bars és Access Consciousness test-kezelő

Hagyj üzenetet

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.