Év végi hálaadás – tekintsünk vissza az évünkre és örömmel lépjünk át az újba!

Gyerekkoromban ilyenkor  a nagymamám elvitt a templomba az év végi hálaadásra, nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget az eseménynek. Viszont az utóbbi években a Karácsony utáni napokon egyre rendszeresebben és – talán rendezettebben is gondoltam át az elmúlt évem eseményeit, történéseit, tapasztalásait és tanulságait. És csak néhány napja kapcsoltam össze ezeket az eseményeket, vagyis, hogy miért is mentünk annak idején a templomba és milyen  célt szolgálnak a manapság sokaktól látott, hallott év végi visszatekintések, és a céljaink, vágyaink év eleji lefektetése.

 

EletHarmonia_fitoterapia_kineziologia_coaching_21Idén ezt egy külön erre a célra készített kérdőív-feladatlap segítségével tettem meg, ami abban is segített, hogy összerendezzem a céljaimat, átgondoljam kicsit az időtervem is. Van ezekkel kapcsolatban feladatom bőven, hiszen egyrészről a tervezés, feladatterv elkészítés általában könnyen szokott menni konkrét feladathoz, viszont a saját életemmel kapcsolatosan néhány éve szembesültem, hogy mennyire nehéz dió.

Szaknyelven szólva ott vannak a blokkjaim, elakadásaim, melyeken az elmúlt 2 évben elég intenzíven dolgoztam. És örömmel tapasztaltam idén, hogy mennyivel könnyebb volt ez a feladat most számomra, mint régebben és milyen szép kis rendezett tervet állítottam össze.

Hálát adok a mai napon mindazokért az élményekért, ajándékokért, történésekért, tapasztalatokért, sikerekért, emberekért akiket és amiket 2013-ban kaptam, akikkel és amikkel szembetalálkoztam és nagyon jó látnom, hogy 1 év alatt hová jutottam az utamon. Köszönöm a Mindenség tanításait, gondoskodását és szeretetét! És örömmel, izgalommal üdvözlöm 2014-et!

Kívánok Mindenkinek áldott, békés, szeretetben és minden más ajándékban bővelkedő, újabb álom-megvalósító évet! 

Számomra 2013-ban egy nagy ajándék érkezett meg hozzám, nevezetesen az hogy másokat segíthetek az álmaik, céljaik, vágyaik megfogalmazásában és a saját lépéseik megtétele során kísérhetem őket életvezetési tanácsokkal, ezért különös izgatottsággal várom a saját és a hozzám fordulók újabb álmainak, vágyainak megjelenését és megvalósulását!

Egyetlen tanács 2014-re:  “LEGYETEK AZ A VÁLTOZÁS, AMIT LÁTNI SZERETNÉTEK!”

 EletHarmonia_fitoterapia_kineziologia_coaching_22

 

 képek forrása: 

http://www.pinterest.com/pin/313281717800002922/

http://www.pinterest.com/pin/380554237232937839/

Hagyj üzenetet

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.