Gondolataink átformáló ereje – avagy fejben dől el majdnem minden?

Megfigyelted már, hogy milyen gondolatok töltik be nap mint nap a fejedet, életedet és ezek a gondolatok milyen érzéseket indítanak el? – Jó hírem van, ha nem túl fényes is a jelenlegi kép, amit látsz ebben az ügyben,  bármikor tudsz változtatni!

A megfigyelés és tudatosítás után bármikor választhatunk a régi minták helyett pozitív, a vágyott állapot megvalósulását segítő, szimbolizáló gondolatokat. Aztán egy idő után megtanuljuk élvezetessé tenni ezt a folyamatot, hiszen egy új világban találjuk magunkat.

pozitív megerősítés

Valahogy mindig is úgy éreztem, hogy sokaknál nem kap elég hangsúlyt annak fontossága, hogy információs szinten mennyit tehetünk önmagunkért, az életünkért, vágyott valóságunkért.

Az információ-gyógyászat jövőnk nagy lehetősége, azonban csak kevesen tudnak, beszélnek róla, pedig számos kutatónál, tudósnál találhatunk erre vonatkozó tanulmányokat, kísérleteket, anyagokat.

Néhány hete, amikor az alábbiakról olvastam, nem tudtam elfelejteni ezt a néhány mondatot. Azóta, akivel találkozom, meg is osztom őket. Dr. Hsu-ról egy Feng Shui témájú oldalon olvastam az alábbiakat:

„Az egészség mindig egy olyan téma, amely érdekli az embereket, és ez így van rendjén. Dr. Hsu tanításai a csí három aspektusára épülnek: az anyagra, az energiára és az információra.

Egészségünk 50%-a az információs szinten történteken múlik, ezek az érzelmeink és a gondolataink.

30% az energetikai szinteken dől el: fizikai gyakorlatok és a csí energia áramlása a testünkben.

A maradék 20% pedig anyagi szinten történik; ételeink, levegőnk és ivóvizünk minősége.

Manapság a legtöbb ember az étkezést tekinti a legfontosabbnak, a testedzést teszik a második helyre, a gondolatokat és érzéseket pedig utoljára hagyják.”

(forrás: http://www.getvamos.com/events/feng-shui-tavasz/8774597)

Maximálisan egyet tudok érteni a fentiekkel, azonban szeretnék rávilágítani arra, hogy ha a saját szokásainkon változtatva, tudatosítva azt, hogy egy-egy probléma, betegség megoldása során 50 %-ot tehetünk hozzá információs szinten, a gondolatainkkal, érzéseinkkel, érzelmeinkkel a helyzet megoldásához, akkor hihetetlenül fontos eszköz van a kezünkben.

Sok olyan módszer található az alternatív gyógyító módszerek, technikák, rendszerek között, amelyek épp az ilyen információ általi gyógyulást, probléma-megoldást segítik. Ilyen módszereket alkalmazok én is az egyéni konzultációk során, a TEK© kineziológia coaching módszerét, az Access Bars kezeléseket vagy az egyszerű irányított élet-beszélgetést.

A pozitív megerősítések fontosságáról és szerepéről az egyéni konzultációk során már írtam korábban a „Gondolataink átformáló ereje – pozitív megerősítések” c. bejegyzésemben (https://eletharmonia.com/gondolataink-atformalo-ereje-pozitiv-megerositesek/). Az ott leírtakat csak ismételni tudnám, most inkább szeretném megosztani veletek azt a tapasztalatot, hogy mennyire élvezetessé tud válni ez a játék, ha elkezdjük naponta gyakorolni és ahelyett, hogy a nem tetsző gondolatokkal foglalkoznánk, feltesszük azt a kérdést, mit is szeretnénk helyette és hagyjuk a fantáziánkat szárnyalni, majd megtalálva a saját, az adott helyzethez legjobban illeszkedő pozitív megerősítést elkezdjük ismételgetni azt. álom élet

Továbbra is bíztatok mindenkit arra, hogy kezdjen el változtatni a szokásos gondolatain és találja meg a saját megerősítéseit minden nap, ezáltal közelebb kerülve a vágyott életéhez!

Ha tanácstalan vagy egy problémával kapcsolatban, hogyan találd meg a saját megoldásaidat, megerősítéseidet, szívesen segítek, keress bizalommal!

Stáhl Gabriella

info@eletharmonia.com

Hagyj üzenetet

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.