HELLÓ J Ú N I U S ! HELLÓ N Y Á R !

Megérkezett június, a meteorológusok szerint a nyár első hónapja. Asztrozófiai előrejelzésekbe beleolvasva intenzív fényszögek és hatások lesznek ebben a hónapban, a felemelkedés erejét működtethetjük, vagyis a hétköznapi dolgok fölé emelkedve, egy magasabb nézőpontból tekinthetünk életünkre és változtathatunk azokon a dolgokon, szokásokon, életmódon, amelyeken szeretnénk. Még 20 napig egyre hosszabbodnak a nappalok, emelkedőben van a Nap, amely szintén az emelkedést segíti. Itt az idő!

TE MILYENNEK SZERETNÉD AZ ÉLETED? HOGYAN SZERETNÉL ÉLNI? MILYEN NYARAT SZERETNÉL MAGADNAK? – Mi az amin változtatnál, hogy olyan irányba mozdulj, amilyenre mindig is vágytál?

Vagy mi az amin tudod, hogy változtatni szeretnél, neki is rugaszkodtál már többször, vagy csak felmerült benned ötletként, de nem kezdtél bele, vagy megálltál, abbahagytad… Lehet ez bármilyen életterület, munka, hivatás, párkapcsolat, anyagi helyzet, körülmények, vagy akár egy új életmód.

Hidd el, lehetséges az az ÉLET, amilyenre belül mindig is vágytál! Érdemes tenni érte, saját tapasztalatomból mondom, hogy egyre több olyan apró részlet nyílik ki a hétköznapjaimban, amelyek számomra fontosak, belül mindig is éreztem, vágytam rá, még mielőtt tudatosan meg tudtam volna fogalmazni. Sok önismereti programon, oldáson vettem részt, amelyek apró lépéseknek tűntek, ám végül elvezettek egy olyan Élethez, amely egyre inkább összhangban van a belső vágyaimmal és egyre több teret enged megnyílvánulni a mindennapi csodáknak.

Ha úgy érzed, hogy könnyebb lenne, ha valaki segítene, kísérne a saját változási folyamatodban, megerősítést szeretnél az elhatározásodhoz, majd a konkrét lépések megtételéhez, szeretettel várlak egyéni konzultációra. A könnyed formájú beszélgetések fontos felismeréseket hozhatnak, majd a TEK kineziológia rendszeréből származó egyszerű gyakorlatokkal oldásokat végzünk azokra a helyzetekre, programokra, gondolatmintázatokra, amelyek gátoltak, gátolnak abban, hogy haladj a saját Útadon és olyan Életet élhess, amilyenre mindig is vágytál!

 Mire várnál, vágjunk bele MOST, a Nyár kezdeti energiájának támogatásával!

Örülök, hogy egyre többen lépkedünk a tudatosság útján és hálás vagyok, hogy másokat kísérhetek és támogatást tudok adni. Ha úgy érzed, hogy megtisztelnél bizalmaddal és hozzám fordulnál, szeretettel várlak!

Stáhl Gabriella

info@eletharmonia.com

+36-70-579 6008

 

 

 

 

 

 

Hagyj üzenetet

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.