Júliusi programok – Álom Klub és Elengedés délután

Álom_klub_aranyhal_kicsiJúlius 13-án ismét szeretettel várok mindenkit az ÁLOM-Megvalósító Klubban, 18 órától, Budapesten a Bijóenergia Egészségközpontban!

Hozd el az Álmaidat, Vágyaidat, de az sem baj, ha nincs konkrét elképzelésed arról, hogy mire vágysz, milyen Életet élnél szívesen. A meditációk során a lelked hangjára figyelve, felszínre hozzuk ezeket.

Ha beszélgetnél, meditálnál, vagy szívesen lennél olyan emberek társaságában, akik mernek szebb jövőt álmodni és a saját álmaik nyomában elindulni, ott a helyed!

Kezdés: 18.00 óra

Helyszín: Bijó Energia Egészségközpont ( http://www.bijoenergia.hu/elerhetoseg/bijo-energia-egeszsegkoezpont-kapcsolat/ )

Részvételi díj: 2500 Ft

Ha jössz, kérlek jelezd részvételi szándékod:

 https://www.facebook.com/events/491956030999124/

elengedes_du_2

Egy új program, amelyet a Velencei tónál tartunk Gárdonyban július 23-án Elengedés-Megengedés délután címmel.

Gyertek, ha van az Életetekben, amitől lelki szinten megválnátok, vagy szeretnétek előrébb lépni, hogy megérkezzenek a vágyaitok. A program első részében a Megújulás Egészségházban ( http://megujulas-egeszseghaz.webnode.hu/kapcsolat/) leszünk, majd a tóparton kapcsolódunk a víz energiájához és ezáltal erősítjük meg belső vágyainkat, álmainkat.

Ha szeretnétek egy könnyed délutánt, a természet energiájának megerősítésével, mégis erősítve a belső hangotokat, gyertek el és legyünk együtt, meditáljunk, beszélgessünk, vizualizáljunk, majd ha van kedvetek, strandoljunk!

Kezdés: 17.00 óra

Helyszín: Megújulás Egészségház Gárdony Szabadság út. 36.

Részvételi díj: most 50 % kedvezménnyel 1250 Ft

Ha jössz, kérlek jelezd részvételi szándékod:  https://www.facebook.com/events/1741368772801893/

Mindenkit szeretettel várok egyik vagy másik, vagy akár mindkét programra!

Stáhl Gabriella

info@eletharmonia.com

+36-70-579 6008

Hagyj üzenetet

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.