Miért nem találom a párom? – Párkapcsolati blokkok oldása

Hogyan “működnek” a kezelések nálam? – Oldjunk fel minden blokkot, amely az álmaid megvalósítását akadályozza!

Párkapcsolatban szabadon? Igen, lehetséges!

párkapcsolat

Az alábbi történet megmutatja, hogy egy adott problémás terület oldása, hogyan segítheti más életterületek rendeződését és a harmonikus élet kialakítását. Mindig is holisztikus gondolkodású voltam, vagyis azt vallottam, hogy minden mindennel összefügg.

Egy fiú ismerősöm azzal keresett meg, hogy szeretne párkapcsolatban élni, de valahogy, amikor elindul egy új kapcsolata, akkor mindig elkezd attól félni, hogy elveszíti a szabadságát és nem tudja egyszerre élvezni a szerelmet és szabadnak is érezni magát. Az anamnézis átnézésénél, valamint a szülők családjának jellegzetességeinél kiderült, hogy az anyai mintákból nem szeretné követni a depressziót, valamint azt, hogy ne tudjon az anyagi világgal, dolgokkal mit kezdeni és boldogulni. Az apai vonalon pedig úgy látta, hogy mind jó emberek voltak a felmenők, de nem kezdtek magukkal semmit és szenvedélybetegségek rabjai lettek.

Jó néhány alkalommal találkoztunk és végeztünk testi blokkpont, gyermekkori, magzatkori oldásokat, dolgoztunk generációs vonalon is és összerendeztük a lélekegységet is. A történetek között volt, amikor olyan emlék jött elő kb. 10 éves korából, amikor egyszer az iskolában elkalandozott tanórán a figyelme, majd a tanár megkérdezte, mi van „szerelmes vagy” – ez nagyon rosszul érintette és emiatt az osztálytársak később ki is csúfolták. És ahogy látjuk nyomot is hagyott a lélekben.

Volt még anyával és korábbi barátnővel kapcsolatos történet is, amikor nem kapta meg az őszinteséget, szeretetet, melyre szíve mélyén vágyakozott, ezek a sérülések is tudat alatt halmozódtak.

Következett egy lényeges felismerés: azáltal, hogy korábban azt hitte a partnere korlátozza, ezért nem tett meg dolgokat, melyekre vágyott. Ez tévedés volt, hiszen ahhoz, hogy jól érezze magát a meg nem tett lépések  szükségesek lettek volna és ezáltal tétlenségre ítélte sajátmagát.

Folyamatosan oldottuk ezeket a blokkokat, mintegy gyöngysort fejtettük fel a problémákat. Végeztünk megerősítő meditációkat, vizualizációkat is és amit én mindig kérni szoktam, szépen lassan elkezdte leírni, végiggondolni, hogy milyen kapcsolatra is vágyik, mi tenné őt boldoggá egy kapcsolatban.

Aztán ahogy teltek a hetek, jöttek újabb találkozások lehetséges partnerekkel és látta, hogyan élednek újjá a régi mintázatok, félelmek, amelyek már ismerősek voltak és amelyekkel blokkolta saját magát a korábbiakban, de most már tudatosan látta is, amikor elindult egy-egy ilyen félelem hullám.

Azt hiszem a negyedik vagy ötödik kezelés során az izomteszt is azt mutatta, és a saját megérzése is azt súgta, hogy nem szükséges több oldás.

Majd eltelt 2-3 hónap és akkor belépett az életébe az a lány, akivel nagyon jól érzi magát, imádnak együtt lenni, segítik egymás kiteljesedését és nyoma sincs a korábban szabadsága elvesztésén aggódó gondolatoknak. Mindeközben szépen megindult a hivatása fejlődése is, az anyagi bőség beáramlása az életébe és a gyarapodás.

Ahogy előkerültek apai és anyai generációs mintázatok, majd ezek feloldása, tudatosítása megtörtént, szépen rendeződtek a különböző életterületek és a párkapcsolati problémák mellett a munka területén is fontos változások történtek.

Végtelen hálát érzek, hogy mindennek részese lehettem és segíthettem ezt a folyamatot! Kíváncsian és izgatottan várom a további történéseket és egy valódi szív szerinti élet kibontakozását!

Ha Te is felfedeztél már hasonló mintákat, vagy problémákat a párkapcsolat terén, vagy csak szeretnél változtatni valamin a saját életedben, vagy csak egyszerűen azt érzed, hogy valami nem jó, de nem is tudod, hogy mi az… szeretettel várlak egyéni konzultációra!

Stáhl Gabriella

info@eletharmonia.com

+36-70-579 6008

Hagyj üzenetet

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.