Találd meg az időt a sikerre!

EletHarmonia_fitoterapia_kineziologia_coaching_19Sokan sokszor érezzük úgy, hogy versenyben vagyunk az idővel és sokan használjuk kifogásként az időt, hogy miért is nem foglalkozunk az álmaink megvalósításával. Ha rendszeresen beillesztünk a napunkba olyan időket amikor az általunk szeretett dolgokkal foglalkozunk, egy idő után azt vesszük észre, hogy kezdenek megvalósulni az álmaink és az életünk kezd hasonlítani arra, amilyen után mindig is vágyakoztunk.

“A sikerhez idő kell, még ha csak napi néhány perc is. Érezheted úgy, hogy nincs sok időd. Vagy, hogy siettet, csaknem legyűr az élet rohanása. Felteheted magadnak a kérdést: Hogyan fogom tudni valaha is beszorítani a kívánságom valóra váltásához szükséges időt az időbeosztásomba?                                                                                                                                                           Ez a rossz kérdés. Ahelyett, hogy az időbeosztásodhoz igazítanád a kívánságon való ügyködést, igazítsd az idődet a kívánságodhoz.”      Keith Ellis

Ha sosem voltál jó az időgazdálkodásban, segítek, hogyan találhatsz időt magadnak arra, hogy belekezdj az álmaid megvalósításába. Akár konkrét terved, célod van már, akár csak sejted még, hogy mi is az amire vágysz!

Hagyj üzenetet

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.