Tavaszi programok márciusban

Itt a tavasz! A megújulás időszaka. Ha Te is érzed, hogy lépnél és új ciklust indítanál, itt az idő, indulj el Önmagad felé, indulj az ÉLET felé, amilyenre mindig is vágytál!

Márciusi programjaimmal várlak, hogy együtt legyünk, örüljünk és nevessünk, hogy átadhassak egy nagyszerű és könnyed technikát, amit bárhol és bárkin alkalmazhatsz, amivel sok új lehetőséget nyithatsz meg az Életedben.

 

Március 24-én ÉLETed Vágya-Álma-Tánca

meditációs, táncos programunkkal várunk Téged Bence Ritával

egy örömteli együttLÉTre, kikapcsolódásra és feltöltődésre

a Bijó Energia Egészségközpontban 18 órától.

Könnyű meditatív légzés, vizualizációs gyakorlatok után boldog tánc! Majd a csoport energiáját figyelembe véve váltogatjuk a blokkokat.

A friss tavaszi energiákkal utazunk, felszínre hozzuk szíved vágyait és megerősítő meditációban könnyed utazást teszünk. Tudatosítjuk vágyainkat, Álom-életünket, tápláljuk önmagunkban a megengedést.

A Boldog tánc során kimozogjuk a testi szintű blokkokat, teljesen szabadon táncolunk, semmilyen tánctudás nem szükséges. A cél, hogy megéld Magad, a mozgás örömét, a saját tested. A legkülönbözőbb zenék szólnak, ha úgy alakul dalra is fakadunk.

Részvételi díj: 5500 Ft

Könnyű, kényelmes ruhában gyere, vagy ha átöltöznél, a helyszínen lehetőséged lesz rá.

Részletesebb leírást találsz itt: https://www.facebook.com/events/1930486747185051/

 

Március 26-án a Szivárvány Forrása Központban

várlak Access Bars® tanfolyamomra.

 

Mi is az az Access Bars®?

Számomra leginkább egy csodás kezelés, amikor a fej bizonyos pontjait könnyedén érintjük, ezzel mély ellazultágot, nyugalmat teremthetünk, lecsendesíthetjük a zakatoló gondolatokat, és ezáltal olyan dolgokat engedhetünk be az Életünkbe, amelyeket mindig is szerettünk volna. Számomra mindig nagy élmény amikor a gondolataim lelassulnak, megpihenek és egy könnyed, békés, örömteli érzés lesz úrrá rajtam.
Mindezen túl sok-sok szuper jó hatása lehet a kezelésnek, mind fizikailag, mind lelkileg, mentálisan.

Nézd meg ezt a kis videót is: https://www.youtube.com/watch?v=p2axqedXMnw&feature=youtu.be

Bővebb leírást a kezelésről itt találsz:https://eletharmonia.com/access-bars/

Ha szeretnéd elsajátítani ezt a csodás technikát Velem, szeretettel várlak!

Milyen lenne, ha a kezedben lenne egy eszköz, ami sok problémára megoldást jelent? Milyen lenne, ha a mindennapi életedben bármikor alkalmazhatnád ezt a technikát másokon, családtagokon, barátokon, ismerősökön és ismeretleneken?

Az Access Consciousness alapítója Gary Douglas szerint legroszabb esetben egy jó fejmasszázst adsz, legjobb esetben, segítségeddel megváltozhat az egész élete annak, akit megkezeltél. Szeretnéd ezt megtapasztalni?

A tanfolyam során rövid bevezetés után a gyakorlat mezejére lépünk, 2 kezelést adsz és 2 kezelést fogadsz. Ez egy intenzív, izgalmas nap lesz, mely végtelen új lehetőséget nyithat meg az ÉLET-edben és azokéban is, akik Hozzád érkeznek kezelésre.

Amikor megérinted valakinek a bárjait, akkor máris megváltoztatod a világot, a saját valóságodat és másokét is körülötted.

A tanfolyamon oklevelet kapsz és bekerülsz az Access Bars® regisztrált kezelők nemzetközi névsorába.

A tanfolyam díja a nemzetközi díjszabásban rögzített:

54 000 Ft

15 éves kor alatt 1 fizető felnőtt kísérővel ingyenes.

Ismétlő felnőttek és 16-17 évesek részére féláron: 27 000 Ft

A tanfolyamon történő részvételhez bejelentkezés szükséges, kérlek írj egy e-mailt az info@eletharmonia.com címre vagy hívj a +36 70 579 6008-as telefonszámon, hogy egyeztessük a részleteket.

Ha az időpont vagy a helyszín számodra nem a legjobb, kérlek keress meg és kitaláljuk, hogy legyen. Ha szeretnéd, hogy a Te lakóhelyeden is legyen Bars tanfolyam, szívesen utazom Hozzátok!

 

Szeretettel várlak, örmmel fogadlak!

Stáhl Gabriella

Access Bars® Facilitátor

info@eletharmonia.comkönnyedség

 

 

Hagyj üzenetet

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.