Tenni vagy lenni… II. rész

azaz “Aktív cselekvés” kontra “Megpihenés” – Tudod mit szeretnél és hol szoktál megtorpanni, megállni, feladni?

Tenni_lenniMúlt héten írtam ebben a témában a megállás, megpihenés fontosságáról, amikor feltöltődünk, erőt gyűjtünk az aktív időszakok után, vagy közben.

Most arról szeretnék írni pár mondatot, hogy mi van olyankor, amikor lelkesen elindulunk valamilyen irányban, aztán ki előbb, ki később megáll, abbahagyja, feladja az eredetileg kitűzött célt, vagy tevékenységet. 

Ilyenkor ugyanis működésbe lépnek azok a korlátozó gondolatmintázatok, amelyek szabotálnak bennünket. Hívhatjuk ezeket agyalásnak is, amikor hezitálunk, hogy elég jó-e amit kitaláltam, mit fognak szólni, igazán erre vágyom, megtehetem én ezt… stb.

Ezek a gondolatmintázatok, nézőpontok saját életünk során alakulnak ki, különböző tapasztalatok lenyomataiként, valamint kialakulásukra hatással van családi környezetünk, elődeink élete, életvitele, életkörülményei. Gondoljunk csak bele, egy családban milyen nyomot hagy, milyen befolyással van a gyerekek életére a szülők látásmódja, ahogyan a világot szemlélik, ahogyan az életüket élik, ahogyan egy-egy témáról gondolkodnak, amilyen szokásaik vannak.

Jó hír, hogy ezek a korlátozó gondolatmintázatok, hitrendszerek átírhatók. Jónéhány módszer áll rendelkezésünkre, amelyet segítségül hívhatunk. Egyik ilyen eszköz a Transzgenerációs epigenetikus kineziológia módszere. Az oldások során megkeressük azokat a pontokat, eseményeket az életedben, vagy generációs vonalon, amelyek előidéztek egy-egy problémát – amikor azzal szembesülsz, hogy szeretnél valamerre haladni, de nem tudsz tovább  lépni. Ezeket az eseményeket tudatosítjuk és ezáltal megtörénik az akadályozó blokk feloldása, majd ezzel a megértéssel, bogy mik vezettek az általad tapsztalt elakadáshoz, fókuszálunk a vágyott állapotra, arra a célra, amit szeretnél elérni.

Hihetetlenül felszabadító lehet egy-egy ilyen megértés, felismerés a saját életeddel kapcsolatban egy-egy életterületen. Legyen szó munkáról, párkapcsolatról, hobbyról, pénzről, vágyott életről vagy bármilyen hasonló megakadásról.

Ha Te is szembesültél elakadással a saját életed egy-egy területén és nem tudtad miért és hogyan kerültél abba a kényszermegállóba ( gyakran az embernek ilyen gondolatai támadnak: miért nem oldódik már meg ez a helyzet, hiszen olyan sokmindent tettem már érte, olyan sokat dolgoztam rajta ), szeretnél kilépni a megrekedésből, akkor szeretettel ajánlom egyéni konzultációimat, amelyek során egy speciális oldásmenettel térképezzük fel az önszabotázst előidéző gondolataidat, eseményeidet.

De nem az a célunk, hogy hosszan időzzünk a múlt analizálgatásával, hanem az, hogy mielőbb megszabadulj a lelkedet fogva tartó, megbénító érzelmi blokkoktól, amelyek az elakadásodat kiváltották és menjünk tovább azon az úton, amely az általad vágyott ÉLET felé vezet.

Ha szeretnél változtatni, keress meg időpont egyeztetésre, szeretettel várlak!

Stáhl Gabriella

info@eletharmonia.com

+36-70-579 6008

 kép forrása: http://www.freedigitalphotos.net

Image courtesy of Stuart Miles at FreeDigitalPhotos.net

Hagyj üzenetet

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.