Access Bars®

bars kezelés
Az Access Bars® kezelés során a Barok futtatásával dolgozunk, ezek olyan pontok a fejen és az arcon, amelyek eltárolták a valaha magunkévá tett összes hiedelmünk, nézőpontunk, hitrendszerünk, gondolatmintázatunk elektromágneses összetevőjét, olyan gondolatokat, előítéleteket, elképzeléseket, szabályokat, amelyekhez ragaszkodtunk.

A kezelés nagyon kellemes, lazító, inkább fejmasszázshoz hasonítható. Ennek során véglegesen törlődnek az életünket korlátozó hiedelmeink, így befogadóvá válunk az új dolgokra. A kezelés során a kliens kényelmesen fekszik, a kezelő pedig ujjait sorban a fejen, arcon lévő pontokra helyezi (összesen 32 pont, un. Bar pont van). A kezelő sorban megérinti a pontokat, szaknyelven szólva futtatjuk a “bárokat”, melyek érintése mikrokisüléseket hoz létre és azonnal változásokat indít el az agyban. Ezek a pontok egy-egy olyan területet érintenek ( mint pl. kontroll, kapcsolatok teremtése, pénz, öröm…), ahová a területtel kapcsolatos energiák felhalmozódtak, elraktározódtak – úgy futnak a háttérben a mindennapok során, mint nem kívánatos programok.

Amikor a “bárokat” futtajuk, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyermekkorod, vagy még régebb óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte. Ha a “bárokat” futtatjuk, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatjuk meg.

A mindennapi életben érzékelhető változások lehetnek a kezelések után:

 • stresszes helyett könnyed megéléséket, más nézőpontokat ad,
 • segít a tudatossághoz hozzáférni, hogy rálátásod legyen életedre, és irányíthasd azt,
 • stressz csökkentése és az összezavarodott gondolatok tisztítása,
 • könnyedség és öröm érzékelése a testünkben,
 • segíti a befogadást,
 • segít a jó alvásban és abban, hogy kipihentebben, energikusabban ébredj,
 • kedvező hatás hiperaktivítás, figyelemzavar esetén,
 • vizsgadrukk, szorongás oldása,
 • mély relaxáció elősegítése,
 • várandósság esetén is alkalmazható,
 • mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok feloldása,
 • ha nem olyan az ÉLETed, mint szeretnéd és többre, másra vágysz,
 • több teret és lehetőséget teremthetsz az ÉLETednek és a mindennapjaidnak,
 • és még ennél is sokkal többre.

A tudatosság az a képesség, mely ráébreszt a lehetőségekre, a több választásra, a befogadásra, egy örömtelibb életre. A tudatosság mindent magában foglal, anélkül, hogy ítélkezne.

Mennyire lenne más az ÉLETed ítélkezés nélkül?Access Consciusness ®

A “bárok” finom érintésével letörlődnek azok az eltárolt hiedelmek, gondolatok, előítéletek, elképzelések, szabályok, amelyekhez ragaszkodsz. Ezek miatt a blokkok miatt vagy képtelen az elfogadásra, befogadásra. Az Access segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta bezártságtól, beidegződésektől.

A kezelés nagyon kellemes, lazító, leginkább egy finom fejmasszázshoz hasonlít, nem ritkán el is alszik a kliens. A kezelés során véglegesen törlődnek az életedet korlátozó hiedelmeid, így nyitottá válsz az új dolgokra, gondolatokra, hitekre – mintha programokat törölnél a számítógépedről, melyek elavultak már, s újakat, frisseket, jobbakat töltesz fel.

A kezelést követően attól függően, mennyire vagy kész a változásra, bármilyen vágyadat, célodat képes leszel beengedni az életedbe, legyen az bármivel kapcsolatos (test, egészség, munka, hivatás, küldetés, alvás, párkapcsolat, pénz, szorongás, kreativitás vagy bármi más).
Legrosszabb esetben a Bars kezelés egy lazító fejmasszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész ÉLETed megváltozik.

Ha szeretnéd megtapasztalni, szeretettel várlak és nagy örömmel fogadlak!

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

 

2017-től új lehetőség!

 

Gyere el egy tanfolyamra és válj Bars kezelővé, hogy Te is adhass, vagy cserélhess kezeléseket.

A tanfolyam időtartama: 1 nap

A nap folyamán rövid bevezetés után a gyakorlat mezejére lépünk, 2 kezelést adsz és 2 kezelést fogadsz. Ez egy intenzív, izgalmas nap lesz, mely végtelen új lehetőséget nyithat meg az ÉLET-edben és azokéban is, akik Hozzád érkeznek kezelésre.

Amikor megérinted valakinek a bárjait, akkor máris megváltoztatod a világot, a saját valóságodat és másokét is körülötted.

A tanfolyamon oklevelet kapsz és bekerülsz az Access Bars® regisztrált kezelők nemzetközi névsorába.

A tanfolyam díja nemzetközi díjszabásban rögzített, országonként változó,

Magyarországon 65 %-os áron: 63 000 Ft

15 éves kor alatt 1 fizető felnőtt kísérővel ingyenes.

Ismétlő felnőttek és 15-17 évesek részére féláron: 31 500 Ft

A tanfolyamok helyszíne Budaörs, vagy Budapest, amennyiben szeretnél máshol tanfolyamon résztvenni, szívesen utazom el Hozzátok. Szervezz tanfolyamot a lakóhelyeden és jutalékot kapsz tőlem.

Következő tanfolyamok: 2018. április 30., május 9., 27., június 9., 23., augusztus 19., november 4., november 16., 27., december 8., 21., 30. Budaörs vagy Budapest

Amennyiben további információt vagy időpotot, helyszínt szeretnél egyeztetni, szeretettel várlak az alábbi elérhetőségeken:

Stáhl Gabriella

info@eletharmonia.com

tel.: +36 70 579 6008