Access Consciousness ®

„Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!”

„All of Life comes to me with Ease and Joy and Glory.”

– ez a mondat az Access egyik mantrája.

Egyik mottója: “Megerősíteni az embereket abban, hogy tudják, amit tudnak.”

Access ConsciusnessAz Access Consciousness® rendszere a tudatosság növeléséről szól, ahogy a szószerinti fordítás mondja: hozzáférés a tudatossághoz.

Gary Douglas és Dain Heer a rendszer megalkotói, amely ma a világ 173 országában van jelen, és már több százezer embernek segített, hogy változtasson az életén. Nagyon dinamikusan fejlődő rendszer, amely szánodra is elképzelhetetlen változásokat hozhat.

Az Access-en belül sokféle eszköz elérhető, különböző kezelések, előadások, tanfolyamok, megnyitó kérdések, tisztítások, energiagyakorlatok – így a színes palettában mindenki megtalálhatja azt az eszközt, amelynek használata számára a legkönnyebb és a legnagyobb változást hozza. Az eszközök sokfélesége lehetőséget ad arra, hogy időnként újabb eszközt ismerj meg és válassz.

Az Access Consciousness® rendszerének alap kezelése az Access Bars® kezelés, ezen kívül számos testkezelés is rendelkezésünkre áll.

Szeretettel hívlak és szívesen kalauzollak Téged ebben a számomra is nagy élményt jelentő, csodálatos könnyedséget adó világban!

Jelenleg Acces Bars®, valamint Látás helyreállítása (Correcting vision), Facelift – Energetikai ránctalanítás arcon és/vagy testen, Immunrendszer harmonizáló – MTVSS ill. több más testkezelést tudsz választani nálam.

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

 

Az alábbi linken találsz leírást magyar nyelvű könyvekről:

www.eletharmonia.com/konyvajanlo

Könyvajánló