Teremts magadnak több időt, több pénzt, több örömöt

“Az életed az üzleted, és az üzleted az életed.” -Simone Milasas


“Ez a tanfolyam neked szól ha szeretnéd, hogy az életed, a munkád, vagy az üzleted valami egészen mást teremtsen neked és a bolygónak!

Üzlet vagy munka-bárhogy is nevezed-egy hatalmas hajtóerő az életünk kialakítása mögött! Mi lenne, ha az életed, az életviteled, a munkád, és az üzleted kreatív és örömteli lehetne? Lehet az!

Az életben és az üzletben kiemelkedően sikeres emberek soha nem gondolkoznak azon igazuk van-e, vagy hogy tudják-e a választ. Ehelyett folyamatosan kérdéseket tesznek fel.”
Egy rövid tanfolyam Simone Milasas Az Üzlet öröme című könyve alapján.
Ez a tanfolyam tele van kérdésekkel és eszközökkel, ami egy teljesen más látásmódot adhat Neked az életed és az üzleted teremtéséhez. Milyen lenne könnyedén megteremteni mindazt, amit szeretnél? Mennyi könnyedséget vihetsz az ÉLETedbe, az üzletedbe?
A tanfolyam semmilyen előképzettséget nem igényel.
Részvételi díj, befektetésed önmagadba: 17 000 Ft, mely tartalmazza a magyar nyelvű kézikönyvet és a hanganyagot. Gyerekeknek 16 éves korig ingyenes, 16-18 éves kor között és a tanfolyamot ismétlőknek féláron. Bejelentkezés szükséges, ha bármilyen kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot!

Ha neked nem megfelelő az időpont, vagy máshol szeretnél ezen a tanfolyamon résztvenni, jelentkezz!


Szeretettel várlak: Stáhl Gabriella BF, BPF, AFF

info@eletharmonia.com vagy Messenger üzenetben+36 70 579 6008

Időpontok:

2019. február 2. Budaörs

2019. február 3. Budapest

2019. február 23. Budapest

2019. március 6. Budaörs

2019. március 15. Budaörs

 

Hagyj üzenetet

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.