Önfejlesztő coaching

 

„A saját fejünkben lévő ellenfél sokkal félelmetesebb, mint a háló túloldalán álló.” Timothy Gallwey

EletHarmonia_Onfejleszto_coaching

 

A coaching célja, hogy, segítse az ügyfelet, vagyis Téged abban, hogy kiemelkedő eredményeket érj el akár a magánéletben, akár a munkában.

A folyamat eredményei: elmélyül a tudásod, nő a teljesítményed, és mindezek eredményeként javul az életminőséged.

Számomra nagy élmény volt az üzleti életből ismert menedzsment eszközök alkalmazása a magánéleti problémáknál, ezért szívesen megmutatom Neked is ezt a lehetőséget.

Minden találkozáskor az ügyfél, vagyis Te választod meg a beszélgetés fókuszát, míg a coach, vagyis Én figyelmesen hallgatlak, megfigyeléseimet visszajelzem, és legfőképpen kérdéseket teszek fel.

Ez az interakció egyrészt segít abban, hogy világosabban lásd a saját problémádat, vagy kitűzött célodat és a hozzá vezető utat, másrészt akcióra fog serkenteni. Maga a coaching folyamata a fókusz és a választási lehetőségek bővítésével felgyorsítja a személyes fejlődésedet.

A coaching során arra koncentrálunk, hogy világossá váljon, hol tartasz most és mit akarsz tenni annak érdekében, hogy eljuss oda, ahová szeretnél elérni.

A folyamat során a jelenre és a jövőre koncentrálunk. Olyan stratégiát és akciótervet dolgozunk ki közösen, amelynek segítségével Te magad éred el a kitűzött célokat. A figyelem központjában a tanulásod és fejlődésed áll, amelyet az önként vállalt feladatok és határidők betartása, nyomon követése révén érhetsz el. A változás, fejlődés eredménye a kitűzött cél megvalósítása.

Nem adok megoldást a problémákra, hanem célirányos kérdésekkel, odafigyeléssel és előítéletek nélküli meghallgatással vezetlek rá a saját megoldásaidra.

Ha megakadnál a kitűzött célod megvalósításában, a kineziológia módszerével tudjuk felszínre hozni az érzelmi blokkokat, vagy egy access bars kezeléssel trölhetjük a korlátozó nézőpontjaidat, amelyek gátolnak még a megvalósításban, az oldások elvégzésével megszűntetjük ezeket az akadályokat és így képes leszel a vágyott életed létrehozására, vagy egy-egy kitűzött folyamat, projekt elvégzésére.

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com