Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológiai tanácsadás

Tanácsadás a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológia (TEK©) módszerével

 

EletHarmonia_kineziologiaSokfelé járva és sokmindent megtapasztalva jutottam el a TEK-hez, a Transzgenerációs Epigenetikus Kineziológiához, ami egy nagyon hatékony módszer a múltban kialakult, jelenlegi életünket akadályozó lelki blokkok oldására és ezáltal segíti, hogy olyan életet élhessünk amilyet mindig is szerettünk volna.

Az elmúlt évek során olyan változásokat hozott az életembe, amelyet szeretnék megosztani másokkal is.

A kezelés során az izomtesztelés módszerével, vagy egyéb módszerekkel kapunk válaszokat az adott problémához kapcsolódóan, arra építünk, hogy a test önmagát korrigálja, a genetikai aktiválódásba bele lehet avatkozni. Az epigenetika elmélete szerint a változások módja egy családon belül azonos, azaz öröklődik, ami azt jelenti, hogy a genetikai anyag nem változik, de a gének működése változhat a saját és elődök életkörülményeitől függően.

Speciális kineziológiai technikákkal feltérképezzük, hogy melyik felmenőnknél, vagy a saját életünk melyik életkorában blokkolódtak, vagy léptek működésbe azok a gének, melyek a mi generációnkban, vagy életünkben a problémákat okozzák.

Az oldások segítségével komoly hatások érhetők el a viselkedésünk, szokásaink, helyzetekhez való viszonyulásaink, a letapadt, leragadt érzelmeink felkutatásával és korrekciójával. Megváltozott emberi kapcsolatokat, fogyást, kiegyensúlyozott életvitelt eredményeznek a változások, melyek az oldások nyomán bekövetkeznek.

Ha készen állsz, nézzük meg mi az a probléma az életedben, amiben elakadtál!

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com