Access Bars®


Az Access Bars® kezelés során a Barok futtatásával dolgozunk, ezek olyan pontok a fejen és az arcon, amelyek eltárolták a valaha magunkévá tett összes hiedelmünk, nézőpontunk, hitrendszerünk, gondolatmintázatunk elektromágneses összetevőjét, olyan gondolatokat, előítéleteket, elképzeléseket, szabályokat, amelyekhez ragaszkodtunk.

A kezelés nagyon kellemes, lazító, inkább fejmasszázshoz hasonítható. Ennek során véglegesen törlődnek az életünket korlátozó hiedelmeink, így befogadóvá válunk az új dolgokra. A kezelés során a kliens kényelmesen fekszik, a kezelő pedig ujjait sorban a fejen, arcon lévő pontokra helyezi (összesen 32 pont, un. Bar pont van). A kezelő sorban megérinti a pontokat, szaknyelven szólva futtatjuk a “bárokat”, melyek érintése mikrokisüléseket hoz létre és azonnal változásokat indít el az agyban. Ezek a pontok egy-egy olyan területet érintenek ( mint pl. kontroll, kapcsolatok teremtése, pénz, öröm…), ahová a területtel kapcsolatos energiák felhalmozódtak, elraktározódtak – úgy futnak a háttérben a mindennapok során, mint nem kívánatos programok.

Amikor a “bárokat” futtajuk, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek és nézőpontok – amelyeket gyermekkorod, vagy még régebb óta futtatsz – hozzáférhetőek legyenek. Jelen leszel az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint előtte. Ha a “bárokat” futtatjuk, szó szerint a jövő lehetőségeinek valószínűségét változtatjuk meg.

A mindennapi életben érzékelhető változások lehetnek a kezelések után:

 • stresszes helyett könnyed megéléséket, más nézőpontokat ad,
 • segít a tudatossághoz hozzáférni, hogy rálátásod legyen életedre, és irányíthasd azt,
 • stressz csökkentése és az összezavarodott gondolatok tisztítása,
 • könnyedség és öröm érzékelése a testünkben,
 • segíti a befogadást,
 • segít a jó alvásban és abban, hogy kipihentebben, energikusabban ébredj,
 • kedvező hatás hiperaktivítás, figyelemzavar esetén,
 • vizsgadrukk, szorongás oldása,
 • mély relaxáció elősegítése,
 • várandósság esetén is alkalmazható,
 • mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok feloldása,
 • ha nem olyan az ÉLETed, mint szeretnéd és többre, másra vágysz,
 • több teret és lehetőséget teremthetsz az ÉLETednek és a mindennapjaidnak,
 • és még ennél is sokkal többre.

A tudatosság az a képesség, mely ráébreszt a lehetőségekre, a több választásra, a befogadásra, egy örömtelibb életre. A tudatosság mindent magában foglal, anélkül, hogy ítélkezne.

Mennyire lenne más az ÉLETed ítélkezés nélkül?Access Consciusness ®

A “bárok” finom érintésével letörlődnek azok az eltárolt hiedelmek, gondolatok, előítéletek, elképzelések, szabályok, amelyekhez ragaszkodsz. Ezek miatt a blokkok miatt vagy képtelen az elfogadásra, befogadásra. Az Access segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta bezártságtól, beidegződésektől.

A kezelés nagyon kellemes, lazító, leginkább egy finom fejmasszázshoz hasonlít, nem ritkán el is alszik a kliens. A kezelés során véglegesen törlődnek az életedet korlátozó hiedelmeid, így nyitottá válsz az új dolgokra, gondolatokra, hitekre – mintha programokat törölnél a számítógépedről, melyek elavultak már, s újakat, frisseket, jobbakat töltesz fel.

A kezelést követően attól függően, mennyire vagy kész a változásra, bármilyen vágyadat, célodat képes leszel beengedni az életedbe, legyen az bármivel kapcsolatos (test, egészség, munka, hivatás, küldetés, alvás, párkapcsolat, pénz, szorongás, kreativitás vagy bármi más).
Legrosszabb esetben a Bars kezelés egy lazító fejmasszázs élményét nyújtja. A legjobb esetben az egész ÉLETed megváltozik.

Ha szeretnéd megtapasztalni, szeretettel várlak és nagy örömmel fogadlak!

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

Ha megtanulnád ezt a csodás technikát…

Gyere el egy tanfolyamra és válj Bars kezelővé, hogy Te is adhass, vagy cserélhess kezeléseket.

A tanfolyam időtartama: 1 nap

A nap folyamán rövid bevezetés után a gyakorlat mezejére lépünk, 2 kezelést adsz és 2 kezelést fogadsz. Ez egy intenzív, izgalmas nap lesz, mely végtelen új lehetőséget nyithat meg az ÉLET-edben és azokéban is, akik Hozzád érkeznek kezelésre.

Amikor megérinted valakinek a bárjait, akkor máris megváltoztatod a világot, a saját valóságodat és másokét is körülötted.

A tanfolyamon oklevelet kapsz és bekerülsz az Access Bars® regisztrált kezelők nemzetközi névsorába.

A tanfolyam díja nemzetközi díjszabásban rögzített, országonként változó,

Magyarországon kereső felnőttek számára 65 %-os áron: 70 000 Ft

15 éves kor alatt 1 fizető felnőtt kísérővel ingyenes.

Ismétlő felnőttek és 15-17 évesek részére féláron: 31 500 Ft

A tanfolyamok helyszíne Siófok, vagy Budapest, amennyiben szeretnél máshol tanfolyamon résztvenni, szívesen utazom el Hozzátok. Szervezz tanfolyamot Te is a lakóhelyeden és kedvezményes áron jöhetsz.

 

Amennyiben további információt vagy időpotot, helyszínt szeretnél egyeztetni, szeretettel várlak az alábbi elérhetőségeken:

Stáhl Gabriella

info@eletharmonia.com

tel.: +36 70 579 6008