Életvezetési tanácsadás

profil2015nov_kicsiStáhl Gabriella vagyok, fitoterápiával, coachinggal, kineziológiai tanácsadással, access bars és testkezelésekkel segítek Neked.

Ha belefáradtál a problémákba, nem találod a kiutat az újra és újra előkerülő gondjaidból, szeretnél kiszállni a „mókuskerékből” és azt szeretnéd, hogy az életed alapjaiban megváltozzon. Ha szeretnéd élvezni az életet, de valami mindig közbe jön…

Örömmel kísérlek az utadon, ha szeretnéd magad mögött hagyni a stresszes hétköznapjaidat és egy természetesebb életmódot élni. Biztatást adok ahhoz, hogy elkötelezd magad a saját igazi vágyaid, álmaid megvalósítása mellett és elkezdd élni őket.

Sokáig éltem az életem nagyon racionálisan gondolkodva, aztán olyan helyzetekkel találtam magam szembe ahol az ész nem segített, ezért fordultam a természetes gyógymódok felé. Eleinte önmagam megismerése, a saját vagy a családban jelentkező problémáim megoldása volt a célom, aztán ahogy egyre több dologban kezdtem alkalmazni a megtanultakat, fokozatosan ébredtem rá arra, hogy teljesen átalakult az életem, az álmaim kezdtek megvalósulni és szívesen osztom meg ezeket a tapasztalatokat másokkal is és vezetlek be az élet varázslatos világába.

Egy olyan új világba, ahol meglátod, hogy bármi lehetséges és egy új nézőpontból tudsz ránézni az életedre. Mindehhez a számodra leginkább közel álló módszert választjuk ki, amivel a saját ütemedben haladva, az általad meghatározott célt érheted el.

Ahogy haladtam életem útján egyre tisztult bennem, milyen az az Élet, amilyenre mindig is vágytam, minden nap hozzá adhatok valamit. Fontos számomra a természettel való összhang, a befelé figyelés, betegségek, problémák esetén a természetes gyógymódok használata. Könnyed, örömteli, felszabadult Életem teremtem nap mint nap.

Amikor hozzám fordulsz, komplex megközelítésben, több oldalról dolgozunk a megoldásaidon, hozzád igazodva kísérlek az életed egy vagy több szakaszán, segítek a változtatásra irányuló elhatározásod megerősítésében és a saját megoldásaid megtalálásában.

Mire várnál, vágjunk bele MOST!

Végzettségek oklevelei: Fitoterapeuta bizonyítvány TEK tanácsadó tanúsítvány

Mentés

Mentés