Access testkezelések

“Engedjük meg a testeknek, hogy tudják milyen ajándékok, és azzá válnak számodra.” Gary Douglas

Mi lenne, ha azt mondanám, a testünk sokkal nagyobb ajándék, mint azt valaha is elhittük, gondoltuk, vagy következtettük? Mi van, ha a legjobb barátunk?

Szeretettel invitállak, hogy lépj be a csodás Access Testkezelések világába Velem.

Az alábbi testkezeléseket kérheted egyéni kezelésként és részt vehetsz tanfolyamon is, amikor nemzetközileg regisztrált kezelővé válsz. Nincs szükség előképzettségre.

 1. Minden az ellenkezője annak, aminek látszik és semmi nem az ellenkezője annak, aminek látszik, és az eltörlése és megsemmisítése az emberiség betegségének
 2. Az emberiség betegségére való teljes immunitás aktiválása és aktualizálása
 3. Megsemmisítése és eltörlése a forrástérnek a halál radioaktív eredetéhez
 4. Újra strukturálása a genetikailag módosított pigment teremtésnek, ami megteremti a degeneratív vakságot
 5. Az ideg generálása vitalitásának helyreállítása (idegi eredetű tüneteknél)
 6. A szexualitás hülyeségének invokációja
 7. A testet öltött harag invokációja (düh és harag kezelése)
 8. A vakság invokációja (látással kapcsolatos problémákra)
 9. A süketség invokációja (hallással kapcsolatos problémákra)
 10. A funkcionális test egyensúly aktualizálása
 11. A halál invokációja (elengedés)
 12. Mások útjai és valósága biomimetikus és biomimetrikus MIMIKRIjének eltörlése és megsemmisítése és feloldása (átvett mintázatok törlése, mindenhol ahol a szüleidet, barátaidat, tanáraidat stb. lemásoltad – ennek a feloldása)
 13. A 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása (gyorsabb tanulás)
 14. Sejtmemória (fizikai traumák hatását és hegesedést visszafordító kezelés)
 15. MTVSS (immunrendszer erősítés)

(Az MTVSS az egyik legdinamikusabb kézrátétes eszköze az Access-nek, az MTVSS a “választás” eszköze, mivel majdnem mindent helyre tesz, ahol a test félreműködhet. Jó hatással lehet az immunrendszerre, különösen, ha az ízületeket kezelik vele.)

 1. Helyzeti FEPaSoP-ok (feloldja ahol fogyatékossá ,kicsivé teszed magad, fix nézőpontok oldása, amivel fogyatékossá tesszük magunkat, nagyobb éberség indukálása)
 2. Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása ( szexualitás, teremtés energetizálása, tápláló dolgok, emberek választása éberségből…)
 3. Nemibetegségek ( a generatív teremtő energiáktól való írtózás megszűntetése)
 4. A tudatosság ellenes antitestek
 5. Antalgiás árnyak
 6. Anaphilaktikus sokk és mélylazítás (erős fizikai igénybevétel esetén)
 7. Mínusz egy négyzetgyöke (immunrendszerre, influenzára, megfázásra)
 8. Nyirokmirigyes össze nem illések és ellentmondások
 9. De-molekuláris manifesztáció és molekuláris de-manifesztáció (lebontás és újraépítés pl. sejteké, izületi gondok, tumorok, szemölcsök, anyajegyek esetében)
 10. Háromszoros sorozat rendszerek (érzelmi és fizikai traumák oldására, beragadt traumák feloldása, akár testi, akár lelki szinten, autizmus, bőrproblémák )
 11. A drog által befolyásolt helyzetek, tökéletesség mánia és őrültség által működtetett háromszoros sorozat rendszerek (függőségekre, szenvedélybetegségekre)
 12. Áramkörök (testi traumák oldására)
 13. Zéró összegű trauma (testi traumák oldására, ismétlődő stresszből fakadó traumák, fájdalomra)
 14. Technikailag és mechanikusan indukált parallatikus paralizáció (ahol lebénítod a tested, kapcsolataid, pénzügyeid, stb.)
 15. A specifikus gravitációk feloldása és megsemmisítése (testtel való egységközösség, oldja ahol nehézzé, komollyá tetted)
 16. Dimenziók reciproka (átvett dimenziók a testedre, betegségek pl.)
 17. A megtestesülés térűrje intenzitásának helyreállítása és a megtestesülés örömének energetizálása (ha több örömöt szeretnél aktualizálni)
 18. A szerkezeti integritás és funkció helyreállítása
 19. A hiperventilláció helyreállítása
 20. Mezomuszkuláris megtestesülés és az emberi DNS eltörlése és megsemmisítése
 21. Impregnáció helyreállítása
 22. A végtelen rugalmasság helyreállítása (gondolati, testi, érzelmi rugalmatlanság esetén)
 23. Az érzelmi intenzitások feloldása és hígítása és a megtestesülés örömének helyreállítása (rapszódikus érzelmi hullámzások esetén
 24. A térűr megtestesítése és térűrként való megtestesülés
 25. Az immunocitózis helyreállítása (immunrendszer visszaállítása rákosoknál)
 26. A Földdel való egységközösség helyreállítása (földelés, anyaggal egységközösség, pénz, ahol elszigetelődtél, ahol falakat húztál, azért hogy elkülönúlj, megvédd magad, ezzel a testkezeléssel feloldható)
 27. Jelent vége, balra el (elengedés)
 28. Forrástér a toxikus amalgámok feloldásához és megsemmisítéséhez
 29. Forrástér az idő színeinek (kromatikájának) a feloldásához és megsemmisítéséhez (idő múlásáról bevett nézőpontok – pl. ráncosodás)
 30. Látás helyreállítás
 31. Forrástér a genetikailag vezérelt betegségek feloldásához és megsemmisítéséhez
 32. A démonokkal megfertőzött szerveknek az eltörlése és megsemmisítése és az életet teremtő lehetőségek visszaállítása
 33. A katalitikus plasztináció fizikai aktulizációjának az eltörlése és megsemmisítése (új és rugalmas valóság létrehozása)
 34. Kompenzációs elsodródás (túlélésből való kilépés, erőtlenség felszámolása, saját erő és hatalom visszanyerése)
 35. Az eltörlése és megsemmisítése az ellenkezés valóság reakcióinak az allergiás megszilárdításának (autoimmun rendszerek és mellékvese problémákra, ízületi gyulladásra, allergiás tünetekre)
 36. Access Facelift (energetikai ránctalanítás a testen és az arcon egyaránt)
 37. Csecsemőmirigy gyakorlat (amikor a testnek több energiára van szüksége, fáradtság esetén)

újabb testkezelések és tanfolyamok

53. Zsírsejtek eltörlése, fogyást támogató testkezelés

54. Testedbe zárt sémák eltörlése

55. Öregedés, korosodás visszafordítása, ÉLETed kiteljesítése

56. Testedbe és az Életedbe zárt rendpontok eltörlése

57. A megtestesülés előállított érzéseinek eltörlése

58.  Bőrünk (dermisz) és a földünk mikrobiotikus elsivatagosodásának megszűntetése, generatív aktualizálása

 

Ha úgy érzed, hogy egyes címek értelmetlenek… nincs Veled semmi baj… a logikus elme számára tényleg értelmezhetetlenek. Mi lenne, ha nem megérteni akarnánk, hanem kipróbálnánk?

Amennyiben érdekel a tanfolyamok lehetősége, vagy szívesen szerveznél tanfolyamot, jelentkezz és egyeztetünk! Itt érhetsz el: info@eletharmonia.com vagy +36 70 579 6008

Néhány testkezelés részletesebben:

Látás helyreállítása – Correcting Vision

Látás – nézés, rálátás, meglátás – és mindaz, ami akadályozza, hogy tisztán lássunk, vagy előre lássunk.

Access testkezelések - Látás javításMi lenne, ha azt mondanám, hogy nem kell így maradjon, nem kell elfogadni azokat a nézőpontokat, hogy a látásromlás korral jár?

Bárkinek kitisztulhat a látása. Hiszen a fizikailag megjelenő tünetek, csak jelzések, arról, hogy mi zajlik a lelkünkben.

Világéletemben sasszemű voltam, a vizsgálatokon még a vonal alatti feliratokat is mindig el tudtam olvasni.

Valamiért pár éve mégis azt vettem észre, hogy nem látok olyan tisztán, a betűk összefolynak… Ezért elmentem különböző vizsgálatokra, ahol megerősítették, műszeres vizsgálattal is, hogy semmi baja a szememnek… fogadjam el, hogy a korral jár. Én ezt nem szerettem volna elfogadni. Régóta tudom, hogy vannak különböző szemtornák, amivel edzhetjük szemizmainkat… ezekhez azonban lusta vagyok, hogy rendszeresen végezzek ilyen gyakorlatot…ezért kerestem tovább és akkor jött szembe a Látás helyreállítás kezelés az Access Consciousness® rendszerén belül.

Az Access testkezelések közül ez a kézrátétes kezelés az egyike azoknak, amelyek közben a legtöbb féle energiát futtatjuk. Akit kezeltem vele, mindenki arról számolt be, hogy erőteljes hatást tapasztalt.

A kezelés a bars kezeléshez hasonlóan, masszázságyon fekve, ellazult állapotban történik, kezeimet a szemedre helyezem és közben megpihensz.

Mi lenne, ha Te is kipróbálnád? Nálad milyen eredményt érhetünk el?

Ha bármilyen szemhez kapcsolódó elváltozásod (rövid-, távol- vagy homályos látásod van, vagy hályog, gyulladás, árpa zavar a mindennapok során), vagy az arc, arcüreg, homlok, homloküreg, fül, fej területén tapasztaltál fizikai elváltozást, fájdalmat, keress meg, örömmel várlak kezelésre!

 Milyen csodás gyógyulást, látásmódot és könnyedséget teremthetünk együtt?

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

Immunrendszer erősítés, harmonizálás – Testünk félreműködéseinek kezelése – MTVSS

Testünk sokkal inteligensebb, mint azt bármikor is gondoltuk volna… “TEST a lélek színpada” szól a mondás. Én azt mondom, hogy ennél sokkal-sokkal több…

Mi lenne, ha megtanulnál a testedre figyelni? És jóbarátságban élve vele, egyre könnyebben teremteni azt az ÉLET-et, amilyenre mindig is vágytál?  Mi lenne, ha napról-napra egyre könnyebbnek éreznéd a tested? Mi lenne, ha fájdalmak, kellemetlenségek helyett lelkesedést, örömet, szárnyalást éreznél?

Ahogy a tested változik, az ÉLET-ed is átalakul.

immún rendszer

Az Access testkezelések közül ez a kézrátétes kezelés is azok közé tartozik, amelyek közben sokféle energiát futtatunk. Ugyanúgy masszázságyon fekve, ellazult álapotban történik, mint a Bars, vagy a többi testkezelés, miközben kezemet tested különböző pontjaira helyezem.

Ez a kezelés hatással lehet az immunrendszeredre, a tested újjáalakítására, az izületekre, anyagcsere félreműködésekre, sejtregenerálásra, erősebb igénybevétel esetén (pl. sportolásnál, fizikai munkánál) segít regenerálódni, illetve fokozhatja a teljesítőképességet, kedvezően befolyásolja az öregedési folyamatokat.

A hatás nagyban függ attól, hogy mi az a változás, mennyi az a változás, amit éppen képes vagy befogadni, megengedni a saját ÉLET-edben. Érdemes több kezelést elvégezni, bizonyos rendszerességgel, ehhez ajánlom bérlet akcióimat, amikor több kezelés megrendelése esetén kedvezményesen vásárolhatod meg a csomagot.

Részletek itt: https://eletharmonia.com/ajandek/

Ha hív ez az energia, szívesen lennék a játszótársad és adnék Neked kezeléseket!

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

Mimikri (biomimetikus és biomimetrikus mimikri)

Mások útjai és valósága – mindenhol ahol másoltad, bevetted – ennek eltörlése, megsemmisítése és feloldása

Észrevetted már, hogy hányszor viselkedsz hasonlóan, mint a szüleid? Külső jegyek, gesztusok, mimika, szokások?

Mennyire befolyásol mások véleménye, kijelentése, akár Rólad, akár bármiről a világban?

Hány nézőpontot hittél el, tettél magadévá régi tanároktól, szomszédoktól, munkatársaktól, ismerősöktől, vagy akár a médiából? Akár az időjárásról, akár a járványokról, betegségekről, vagy arról, hogy mi az, ami lehetséges, vagy lehetetlen… Mi van, ha ezek a nézőpontok még most is befolyásolják, ahogy az ÉLETed teremted? Mi lenne ha ezek nem befolyásolnának többé?

Ez a testkezelés megváltoztatja, ahol mások valóságának leutánzásával teremtettük az életünket, ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna. Minden olyan nézőpont eltörlése, amit a testedbe zártál, miközben lemásoltál, vagy meg akartál érteni valakit.

Ha hív ez az energia, szívesen lennék a játszótársad és adnék Neked kezeléseket, vagy tanfolyamon is szívesen látlak!

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

A 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása

Önálló testkezelés, ha beindítanád, felfokoznád az agyi kapacitásod. Mi lenne, ha a mlt pörgetése helyett, a jövőt teremtenénk? Ez a kezelés hozzájárulás lehet ehhez a folyamathoz, mindig a Mimikri kezelés után futtatjuk.

Ez a tanfolyam ajándék a Mimikri testkezelés tanfolyamhoz, vagyis ha Mimikri testkezelés tanfolyamon veszel, ajándékként megtanulhatod ezt a kezelést is.

Korlátok lebontása – Helyzeti FEPaSoP-ok

Észrevetted már, hogy saját magad korlátozod azokkal a nézőpontokkal, amiket berögzítesz, elhiszel másoknak, vagy átveszel másoktól?
Minden fix nézőponttal leszűkíted az éberséged és fogyatékossá teszed magad. Megdermeszted magad ott, ahol képtelen vagy működni.
Láttál már olyanokat, akiknek sok fix nézőpontjuk volt? A mentális kapacitásuk lecsökken és haszontalanná válik. Az örömre, teremtésre, generálásra való képesség elfogy.

Mi lenne ha ezeket a testedben rögzített fix nézőpontokat egy könnyed kezelés során elengedhetnéd? És mi lenne, ha ezt a folyamatot másoknál is generálhatnád?
Kíváncsi vagy? Megtanulnád? Kipróbálnád?
Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

Mágneses vonzódás minden generatív szexuális energia taszításához és minden megtestesült generatív szexuális energia helyreállítása

Mi lenne, ha fel tudnánk oldani azt a programozást, ami arra késztet minket, hogy olyan dolgokhoz, emberekhez vonzódjunk, akik nem táplálóak számunkra, az életünk számára? Ez a testkezelés ezt is teszi, majd helyreállítja a generatív tápláló, ÉLET-igenlő, gyógyító szexuális energiákat.

Mi lenne, ha elkezdhetnél egy sokkal könnyedebb teremtést az ÉLETedben? Mi lenne, ha minden egyes pillanatban olyat választanál, ami tápláló számodra?

Milyen csodás gyógyulást és könnyedséget teremthetünk együtt?
És mi lenne, ha ezt a folyamatot másoknál is generálhatnád?
Kíváncsi vagy? Megtanulnád? Kipróbálnád?

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

Mínusz egy négyzetgyöke – Túllépni a betegségeken

A -1 négyzetgyöke egy teoretikus, képzelt szám, úgy jelenik meg, mint az a hely, ahova rejted a dolgokat a testedben.
Ez a testkezelés segíthet izületi problémáknál, gyulladásnál, megfázásnál, influenzánál, álmatlanságnál, epilepsziánál. Megváltoztathatja az immunrendszert, hogy elkerülje az újra megbetegedést. Megváltoztathatja a testi működés struktúráját.

Milyen csodás gyógyulást és könnyedséget teremthetünk együtt?
És mi lenne, ha ezt a folyamatot másoknál is generálhatnád?
Kíváncsi vagy? Megtanulnád? Kipróbálnád?

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

Saját erőd felébresztése és energetizálása – Kompenzációs elsodródás

Megéled az ÉLETed? Vagy túlélésre játszol?
Ez a kezelés segít lebontani mindent (nézőpontokat, hitrendszereket, gondolatmintázatokat), amivel elvágjuk magunkat az erőnktől, potenciálunktól – és elhisszük, hogy csupán sodródhatunk az életben, vagy akkor kaphatunk meg, teremthetünk dolgokat, amikor szerencsénk van.
Mi lenne, ha az erőtlenség csak egy hazugság lenne, amit valamikor bevettünk, elhittünk?
—————————————————————————————————————–
Mi lenne, ha egy könnyed testkezeléssel felszabadíthatnánk az erőnket? Azt az erőt, amivel megteremthetjük, létrehozhatjuk azt az ÉLETet, amilyenre mindig is vágytunk?

Milyen csodás gyógyulást és könnyedséget teremthetünk együtt?
És mi lenne, ha ezt a folyamatot másoknál is generálhatnád?
Kíváncsi vagy? Megtanulnád? Kipróbálnád?

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

A megtestesülés örömének energetizálása

Szeretnél több örömöt, könnyedséget a mindennapjaidban?

“Az élet öröme a benső, természetes állapotunk.
Mégis, csak akkor engedjük meg magunknak ennek megtapasztalását, amikor azt hisszük, hogy nincs problémánk.
Mi van, ha az öröm, amit gyakran tapasztalunk a természetben, vagy a gyerekek környezetében, jelen lehet mindig – a körülményektől függetlenül?”
Dr Dain Heer

Mi lenne, ha azt mondanánk, hogy az öröm jelenléte, intenzítása az ÉLETünkben csupán a megélésünktől függ? Mi lenne, ha egy könnyed testkezeléssel megválhatnánk sok-sok olyan korláttól, ami eddig gátolt minket abban, hogy mindennapot felszabadultan, örömmel élhessünk meg?
Ez a testkezelés épp ezt a folyamatot segíti – A megtestesülés térűrje intenzításának helyreállítása és a megtestesülés örömének energetizálása
Kíváncsi vagy? Megtanulnád? Kipróbálnád?
Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

Drog és egyéb függőségek oldása

Mániák, fóbiák – szenvedélybetegségek, amikor hozzáláncolod magad valamihez, ami nélkül nem tudsz létezni. És annyira beszív, fogva tart, hogy elveszíted az éberséged, és nem tudsz ránézni dolgokra, helyzetekre reálisan, hanem csak egy beszűkült állapotból.
Drogok, cigaretta, alkohol, munka- vagy épp tökéletességmánia.

Ezzel a testkezeléssel ezeket a függőségeket oldjuk. Mi lenne, ha semmilyen szerre, vagy akár külső elismerésre nem lenne szükséged ahhoz, hogy jól érezd magad? Mi lenne, ha könnyedén, szabadon ÉLnéd a mindennapjaidat?

A tanfolyam hivatalos megnevezése: A drog által befolyásolt helyzetek, tökéletesség mánia és őrültség által működtetett háromszoros sorozatrendszerek

Milyen csodás gyógyulást és könnyedséget teremthetünk együtt?
És mi lenne, ha ezt a folyamatot másoknál is generálhatnád?
Kíváncsi vagy? Megtanulnád? Kipróbálnád?

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

Anaphilaktikus sokk és mélylazítás

Túlterheltség? Kimerültség? Túlhajszoltság? Legyen szó fizikai terheltségről, kimerülésről vagy szellemiről. Egy knnyed, lazítós testkezelés. Lazítás a négyzeten.

Mi lenne, ha egy könnyed kezelés során megszabadulhatnál attól a sokktól, amelyet a tested az extrém igénybevétel során elszenvedett? Különösen ajánlott túlterhelt, kimerült izmoknál, extrém szellemi, pszichikai igénybevétel esetén, aktív sportolóknál. Alkalmaztam már influenzás tüneteknél is.

Milyen csodás gyógyulást és könnyedséget teremthetünk együtt?
És mi lenne, ha ezt a folyamatot másoknál is generálhatnád?
Kíváncsi vagy? Megtanulnád? Kipróbálnád?

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

Allergiák oldása

Érintett vagy? Por, virágpor, étel allergiák…
Mi az, amire allergiás vagy? Mi az, amivel ellenállásban vagy? És mi az, amivel ha nem lennél ellenállásban, azonnal megváltoztatna minden valóságot?
Mi lenne, ha az allergiás reakciók is csak jelzések lennének, amivel a tested jelez számodra?
Mi lenne, ha ezt a testkezelést alkalmazva, változtatni tudnál?
A kezelés teljes címe a logikus elme számára kissé furcsa… és így hangzik: Az eltörlése és megsemmisítése az ellenkezés valóság és átkok reakcióinak az allergiás megszilárdításának

Milyen csodás gyógyulást és könnyedséget teremthetünk együtt?
És mi lenne, ha ezt a folyamatot másoknál is generálhatnád?
Kíváncsi vagy? Megtanulnád? Kipróbálnád?

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

Ideggenerálás vitalításának helyreállítása

Szoktál idegeskedni, aggódni? Vannak helyzetek, amikor magával ragad a düh, idegesség?
Ez a kezelés többek között, az egyik leginkább megfoghatatlan, leírhatatlan a testkezelések közül.
Segíthet idegeskedéskor és kopaszodás esetén is. Akinél alkalmaztam, elkezdett nőni a haja…

Milyen csodás gyógyulást és könnyedséget teremthetünk együtt?
És mi lenne, ha ezt a folyamatot másoknál is generálhatnád?
Kíváncsi vagy? Megtanulnád? Kipróbálnád?

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

Zsírsejtek eltörlése

Testedbe zárt Zsírsejtek eltörlése… Izgalmasan hangzik?
Hányszor pakoltunk magunkra plusz kilókat, amiatt, mert rosszul éreztük magunkat egy-egy szituációban, vagy az Életünkben? Mi lenne, ha ezt most egy könnyed kezeléssel eltörölhetnénk?
Ez a kezelés eddig a haladó testtanfolyamok anyagában szerepelt… most lett elérhető a rövid, 3 órás testtanfolyamok keretében is.
Mit teremthetünk vele?

És mi lenne, ha ezt a folyamatot másoknál is generálhatnád?
Kíváncsi vagy? Megtanulnád? Kipróbálnád?

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

Testbe zárt sémák rendjének törlése

Milyen sémák, mintázatok alapján hozzuk létre a testünket? Milyen múltbeli berögzülésekkel teremtjük újra és újra ugyanolyannak?
Mi lenne, ha könnyed érintésekkel ezeket a sémákat feloldhatnák?
Ez a kezelés eddig a haladó testtanfolyamok anyagában szerepelt… most lett elérhető a rövid, 3 órás testtanfolyamok keretében is.

Mit teremthetünk vele?És mi lenne, ha ezt a folyamatot másoknál is generálhatnád?
Kíváncsi vagy? Megtanulnád? Kipróbálnád?

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

Az öregedés és korosodás visszafordítása

Öregedés, korosodás… Mi lenne, ha nem állnánk be a sorba, miszerint a korral jár a testünk leépülése? Vajon milyen nézőpontokkal öregítjük a testünket? És mit tehetünk azért, hogy ne így legyen? Például végezhetjük ezt a testkezelést akár magunkon, akár másokon.

Az öregedés visszafordításán kívül alkalmazható a kezelés arra, hogy kiteljesítsd, bioenergetikailag vitalizáld az életed.

Ez a kezelés eddig a haladó testtanfolyamok anyagában szerepelt… most lett elérhető a rövid, 3 órás testtanfolyamok keretében is.
Mit teremthetünk vele?

Kíváncsi vagy? Megtanulnád? Kipróbálnád?

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

Tanfolyamok, időpontok:

 

2019. december – Kompenzációs elsodródás, Helyzeti FEPaSoP-ok, Teremts többet minikurzus

2020. január – Facelift, Energetikai ránctalanítás, Generatív szexuális energia helyreállítása, Szexuaéítás hülyeségének invokációja

2020. március – Zsírsejtek eltörlése, Látáshelyreállítás, Anaphilaktikus sokk és mélylazítás, MTVSS, Öregedés, korosodás visszafordítása,  Generatív szexuális energia helyreállítása, Végtelen rugalmasság helyreállítása, Helyzeti FEPaSoPok

 

Ha Neked máskor és máshol lenne jó, vagy ha olyan tanfolyamot szeretnél, ami nem szerepel a naptárban, keress meg és egyeztessünk időpontot, helyszínt!