Élet-harmonizálás

Többféle harmonizáló programmal várlak, a Szimfónia kezelések során ránézünk a végtelen lehetőségeidre energetikailag, az Illat-kulcs meditáció fizikai és lelki síkon közelít meg, az Élet-beszélgetés pedig szellemi és lelki síkon.

élet beszélgetés

 

Varázslatos Szimfónia kezelések

Egy csodálatos Szimfónia kezelésre invitállak… ahol ráláthatsz a végtelen lehetőségeidre, könnyedén, relaxálva. Milyen lenne az a világ, amiben a legszívesebben élnél? Mi van, ha már sok mindenben azt éled? Mi az, ami számodra lehetséges? Mi az, ami neked működhet? Szeretettel várlak, hogy lépjünk be egy varázslatos világba.

A SZIMFÓNIA kezelésekről az alkotó szavaival:
Egy Szimfónia kezelés az ÉLÉS egy teljesen más módjára hív meg. Ez nem terápia vagy gyógyító kezelés — ez az energiák felfedezése azzal a céllal, hogy mindenkit megerősítsen abban, hogy tudja, hogy tud, és hogy mit választhat és változtathat.

A Szimfónia kezelés lehetővé teszi, hogy elkezdj hozzáférni ahhoz, hogy mi a jó neked és a testednek, azon túl, amit valósnak vettél be ebben a valóságban.

Elkezdi megteremteni a terét annak az éberségnek, hogy bármilyen valóságban is él valaki jelenleg, az nem az egyetlen lehetséges valóság, amit választhat.

A Szimfónia kezelések alapja az Access Consciousness eszközök és az energetikai transzformációs munka, amelyet Dr. Dain Heer hozott létre.”
Kíváncsian várom, mit teremthetünk közösen. A varázslatos Szimfónia kezelésekről ebben a  videóban beszéltem: https://www.youtube.com/watch?v=Pt0ai1-P1nA

Ezt a kezelést kérheted személyesen vagy online.

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

 

Illat-kulcs meditáció

A Lét színes világában kalandozva számos gyógyító helyen és tanfolyamon megfordultam, ezekből az élményeimből összeválogatva a leghatékonyabbakat, alakult ki ez a kezelés. A számomra leginkább ellazító és pihentető módszerek alkalmazásával és kombinációjával hívlak egy intenzív belső utazásra.

illat

Miről is szól, hogyan zajlik:

illat finom illó- és növényiolaj keveréket készítek számodra úgy, hogy Te választod ki melyik illatokkal szeretnél utazni, majd könnyű, lágy mozdulatokkal beolajozom a lábfejeidet, kézfejeidet, homlokodat

az illóolajok és a növényi olajok kifejtik gyógyhatásukat, segítenek az ellazulásban, a megnyílásban és támogatják a saját gyógyító folyamataid beindulását, ezt a folyamatot támogatja a talpon és a kézfejen lévő akupresszúrás pontok  érintése, masszírozása is.

kulcs – mely nyitja az Önmagadhoz vezető ajtót, amikor megnyílnak a benned lévő válaszok, felfedjük szíved vágyait, a lelkedre hangolódva  felszínre hozzuk legbensőbb, legtitkosabb álmaidat

meditáció – mindezt egy mélyen ellazult, relaxált állapotban általam vezetett meditáció kíséri, amely segít Neked abban, hogy könnyedén helyezd a figyelmed befelé és tudatosítsd magadban a vágyaidat, válaszaidat, képeket arról, hogy milyen életet szeretnél élni szíved szerint, vagy egy adott élethelyzetben számodra milyen megoldások mutatkoznak meg.

Azoknak ajánlom, akik vonzódnak az illatokhoz, szeretnek meditációban megpihenni és azoknak is akiket valamiért hívnak a fenti sorok.

Gyere és tapasztald meg Te is!

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

 

Élet-beszélgetés

A lélek terápiája – beszélgetünk az életedről

EletHarmonia_Elet_beszelgetesÉletünk minden pillanatát mi hozzuk létre gondolatainkkal, érzéseinkkel. Amikor megtanuljuk tudatosan észrevenni teremtéseinket, onnantól kezünkbe vehetjük életünk irányítását, már nem a szokások szerinti érzések, gondolatok alakítják életünket öntudatlanul, hanem elkezdhetünk olyan életet élni, amilyet mindig is szerettünk volna belső vágyaink, álmaink szerint.

Ehhez minden tudás bennünk van, mindannyiunkban egyformán, csak annyi a dolgunk, hogy ezt a tudást felébresszük és elhiggyük, hogy azért születtünk, hogy élvezzünk minden pillanatot.

Szeretnék segítséget nyújtani azoknak, akik a tudatosság, tudatos teremtés útján elindultak és szeretnék megtapasztalni a végtelen lehetőségeket.

Ha szeretnél önmagadért tenni, gyere el egy beszélgetésre, ahol felfedezheted milyen generációs érzelmekkel alakítod az életed. Ha elég bátor és elszánt vagy, szánj rá egy kis időt az életedből, hogy megláthasd saját teremtéseidet az életedben.

Egy kifejezetten Rád szabott feladatcsoporttal térsz haza a beszélgetés után, amelyek segítségével fejlődik az önbizalmad és tudatosabban tudsz ránézni az életedre.

Mivel a saját utam során én is rengeteg tapasztaláson keresztül fedeztem fel az életemet tudattalanul irányító érzéseim, segítek ha elakadsz, bíztatásra vágysz. Végig ott leszek melletted, ne tétovázz, vágjunk bele MOST!

Kérj időpontot: info@eletharmonia.com