Access testkezelések

Látás helyreállítása – Correcting Vision

 

Látás – nézés, rálátás, meglátás – és mindaz, ami akadályozza, hogy tisztán lássunk, vagy előre lássunk.

Access testkezelések - Látás javításMi lenne, ha azt mondanám, hogy nem kell így maradjon, nem kell elfogadni azokat a nézőpontokat, hogy a látásromlás korral jár?

Bárkinek kitisztulhat a látása. Hiszen a fizikailag megjelenő tünetek, csak jelzések, arról, hogy mi zajlik a lelkünkben.

Világéletemben sasszemű voltam, a vizsgálatokon még a vonal alatti feliratokat is mindig el tudtam olvasni.

Valamiért pár éve mégis azt vettem észre, hogy nem látok olyan tisztán, a betűk összefolynak… Ezért elmentem különböző vizsgálatokra, ahol megerősítették, műszeres vizsgálattal is, hogy semmi baja a szememnek… fogadjam el, hogy a korral jár. Én ezt nem szerettem volna elfogadni. Régóta tudom, hogy vannak különböző szemtornák, amivel edzhetjük szemizmainkat… ezekhez azonban lusta vagyok, hogy rendszeresen végezzek ilyen gyakorlatot…ezért kerestem tovább és akkor jött szembe a Látás helyreállítás kezelés az Access Consciousness® rendszerén belül.

Az Access testkezelések közül ez a kézrátétes kezelés az egyike azoknak, amelyek közben a legtöbb féle energiát futtatjuk. Akit kezeltem vele, mindenki arról számolt be, hogy erőteljes hatást tapasztalt.

A kezelés a bars kezeléshez hasonlóan, masszázságyon fekve, ellazult állapotban történik, kezeimet a szemedre helyezem és közben megpihensz.

Mi lenne, ha Te is kipróbálnád? Nálad milyen eredményt érhetünk el?

Ha bármilyen szemhez kapcsolódó elváltozásod (rövid-, távol- vagy homályos látásod van, vagy hályog, gyulladás, árpa zavar a mindennapok során), vagy az arc, arcüreg, homlok, homloküreg, fül, fej területén tapasztaltál fizikai elváltozást, fájdalmat, keress meg, örömmel várlak kezelésre!

 Milyen csodás gyógyulást, látásmódot és könnyedséget teremthetünk együtt?

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com

Immunrendszer erősítés, harmonizálás – Testünk félreműködéseinek kezelése – MTVSS

 

Testünk sokkal inteligensebb, mint azt bármikor is gondoltuk volna… “TEST a lélek színpada” szól a mondás. Én azt mondom, hogy ennél sokkal-sokkal több…

Mi lenne, ha megtanulnál a testedre figyelni? És jóbarátságban élve vele, egyre könnyebben teremteni azt az ÉLET-et, amilyenre mindig is vágytál?  Mi lenne, ha napról-napra egyre könnyebbnek éreznéd a tested? Mi lenne, ha fájdalmak, kellemetlenségek helyett lelkesedést, örömet, szárnyalást éreznél?

Ahogy a tested változik, az ÉLET-ed is átalakul.

immún rendszer

Az Access testkezelések közül ez a kézrátétes kezelés is azok közé tartozik, amelyek közben sokféle energiát futtatunk. Ugyanúgy masszázságyon fekve, ellazult álapotban történik, mint a Bars, vagy a többi testkezelés, miközben kezemet tested különböző pontjaira helyezem.

Ez a kezelés hatással lehet az immunrendszeredre, a tested újjáalakítására, az izületekre, anyagcsere félreműködésekre, sejtregenerálásra, erősebb igénybevétel esetén (pl. sportolásnál, fizikai munkánál) segít regenerálódni, illetve fokozhatja a teljesítőképességet, kedvezően befolyásolja az öregedési folyamatokat.

A hatás nagyban függ attól, hogy mi az a változás, mennyi az a változás, amit éppen képes vagy befogadni, megengedni a saját ÉLET-edben. Érdemes több kezelést elvégezni, bizonyos rendszerességgel, ehhez ajánlom bérlet akcióimat, amikor több kezelés megrendelése esetén kedvezményesen vásárolhatod meg a csomagot.

Részletek itt: http://eletharmonia.com/ajandek/

Ha hív ez az energia, szívesen lennék a játszótársad és adnék Neked kezeléseket!

Kérj időpontot most: info@eletharmonia.com