Augusztusi program teliholdkor

Mindenkit szeretettel hívunk Gárdonyba, a Velencei-tóhoz augusztus 18-án teliholdkor!
Könnyed esti Együtt-Létre, Lélektáncra és meditációra!

Holdfényben Nőként, Férfiként. Esti tánc és meditáció

Velencei-tónál teliholdkor

teliholdas medi
Egy könnyed estére hívunk Téged, ha megpihennél, feltöltődnél a természet erejével, energiájával.Egyre többen érezzük úgy, hogy elszakadtunk a természettől és szükségünk van arra, hogy ezen változtassunk, visszatérjünk a természettel, a természetessel való összhanghoz, azért, hogy egyre élettelibbé váljunk, mindennapjaink megteljenek örömmel, könnyedséggel.

A Megújulás Egészségházban kezdjük a programot, majd rövid meditációt követően, könnyed táncmozdulatokkal oldjuk fel testünk merevségét, kötöttségét, ezután pedig lemegyünk a vízpartra és ott folytatjuk az estét, kapcsolódunk a tó vizével és a telihold energiájával, meditációban megerősítjük szívünk vágyait, kívánságait.

Amennyiben a résztvevők levezetésként a tó parton is szeretnének könnyed táncot, a telihold energiájában megmerítkezve ismét táncolunk.

Ha Te is azt ÉRZED, hogy SZERETNÉL mélyebben kapcsolódni a természettel, az elemek (tűz-víz-levegő-föld) és a Hold energiájával, érzed, hogy VISSZATÉRNÉL A TERMÉSZETTEL VALÓ ÖSSZHANGHOZ, akkor szeretettel várunk!

A nyári energiákkal utazunk, felszínre hozzuk mindazokat a dolgokat, eseményeket, amelyek nem szolgálják már a fejlődésedet, amelyektől szívesen megválnál, de eddig valahogy nem ment. majd felszínre hozzuk szíved vágyait és megerősítő meditációban könnyed utazást teszünk és tudatosítjuk vágyainkat, Álom-életünket, tápláljuk önmagunkban a Megengedést.

Ezek az álmok segítenek abban, hogy megtervezd az előtted álló heteket, hónapokat és lépésenként haladj a megvalósítás felé. Legyünk együtt és BESZÉLGESSÜNK, TÁNCOLJUNK, MEDITÁLJUNK! Álmaink és vágyaink kinyilvánítása, tervkészítés, megerősítő meditációk, illetve a résztvevők kívánsága, igénye szerint alakuló egyéb kapcsolódó programok.

Várunk, ha szeretnél javítani a Nőkkel és Férfiakkal való érzelmi kapcsolódásaidon, ha szeretnéd megérteni a természet és az érzelmek közötti összhang valóságát, ha szeretnéd befogadni életedbe a természetes egyensúly harmóniáját.

Ha Te is lépnél, töltekeznél a természet energiájából szeretettel várunk augusztus 18-án!
Kezdés: 18.00 óra
Részvételi díj: 4000 Ft
Mindenkit szerettel várunk a Megújulás Egészségházban Gárdonyban (Szabadság út 36.) !

Stáhl Gabriella és Pék-Bíró Barbara

Hagyj üzenetet

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.