Nyaralási viharok és nézőpontok

Nézőpontok – Tudunk változtatni, ha “agyalósak” vagyunk? 

 

nézőpontok

Ti is szoktatok agyalni, elemezgetni? Néha már nem tudtok szabadulni egy-egy gondolatfolyamtól?

Sokszor mondják, hogy bármi történik velünk, váltsunk nézőpontot és akkor sikerül még a leginkább negatív történésben is megtalálni a pozitív aspektusokat.

A közelmúltban útra keltünk, nagyon vágytam már Görögországba és a tengerhez, pakoltam, készülődtem. Aztán a reptéren már majdnem a beszállásnál tartottunk, amikor közölték, hogy nem tudják elkezdeni a beszállítást és később adnak információt, ez így ment jópár órán keresztül… az emberek vártak, ki-ki vérmérséklete szerint, ezt-azt rebesgettek, hogy vihar van, vagy le van zárva a rodoszi reptér, és volt aki a légitársaság silány voltára gyanakodott, hogy azért nem fogadják a gépet. Közben ilyen gondolatok cikáztak bennem: mindent elrendeztem, munkákat, szabadságot és nehogy ne tudjunk elmenni…

Majd amikor fél nap késéssel megérkeztünk, az idegenvezető elmondta, hogy olyan viharok voltak az elmúlt napokban, hogy többször is megsérült a kifutópálya, ezért volt lezárva a reptér. Így, aki hazafelé tartott annak hosszabbra nyúlt a nyaralás, de számukra az 1 hétből 2-3 nap esővel és viharokkal telt el. A mi nézőpontunkból az a kérdés zakatolt bennem, hogy vajon miért is csúszott az indulás és veszítettünk fél napot a várva várt nyaralásból…

Mivel egész héten gyönyörű időnk volt, mindenki lassan elfelejtette a kezdeti kalamajkát és több utitárs azt mondta, hogy végül szerencsénk volt és mi jártunk jobban, azokhoz viszonyítva, akiknek az 1 hétből 2-3 viharos napjuk is volt. Ez is csak nézőpont kérdése.

Hogy is szól a mondás: az egyiknek sikerül a másiknak nem?

Mitől függ, hogy ki az egyik és ki a másik?

Néhány éve volt egy súlyos tiszai árvíz, hallottam valakiről aki egy faluban lakott és az utcájában minden házat elöntött a víz, csak az övét nem…

Kinek mivel kell szembesülnie, találkoznia… az Univerzum szervező erői megrendezik a szükséges jeleneteket, persze ez nem jelent felmentést az alól, hogy felelősséget vállaljunk Önmagunkért, tetteinkért, életünkért – hiszen mi hívjuk életre valamennyi történést.

A sok elgondolkodtató kérdés után azt szeretném mondani, hogy érdemes ezeket a helyzeteket megvizsgálni, mit üzennek, milyen mintázatokkal hoztuk létre (esetleg már többször is az életünk során), azonban nem érdemes túlságosan sok időt az analizálással tölteni. Csak levonni a tanulságokat, elfogadni, hogy így történt és menni tovább, fókuszálni arra, hogy mit szeretnénk.

A kineziológiai oldások során és a lélek-összekapcsoló gyógyítások, meditációk során is mindenkit arra bíztatok, ne elemezgesse túl sokat a múltat, hanem figyeljen arra, hogy milyen valóságot szeretne teremteni, melyek azok a belső vágyak, késztetések, amelyek örömöt okoznak és érdemes lépéseket tenni feléjük.

Ha Neked is vannak/voltak hasonló gondolataid, vagy úgy érzed, túl sokat elemezgeted a történteket, a múltad és szeretnél ezen változtatni, szeretnéd abbahagyni az agyalást, szeretettel várlak egyéni konzultációra, vagy az ÁLOM-Megvalósító klubra (következő alkalom 2015. június 4-én szerdán).

A klubról részletesebben itt olvashatsz: https://eletharmonia.com/alom-megvalosito-klub/

Stáhl Gabriella

info@eletharmonia.com

+36-70-579 6008

nézőpontok2

Hagyj üzenetet

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.