Tánc, mozgás – testi-lelki gyógyulás

tánc gyógyulásEgyik este elkaptam egy műsort, ami amatőr versenytáncosokról szólt. Ami megragadott, az volt, hogy mindegyikük fantasztikus lelkesedéssel hódolt a hobbijának, energiát, időt, pénzt nem kímélve. Volt egy kb. 40-50-es pasi, aki elmondta, hogy szív- és keringési betegségekkel küzdenek több generációra visszamenőleg, neki az orvosa tanácsolta, hogy mozogjon, hogy megerősítse a szívizmokat és a keringési rendszer szerveit, szöveteit.

Olyan mozgást választott, amit nagyon élvez és jól megdolgoztatja a testét. Elmondta, hogy 3 éve volt egy szívinfarktusa, amit ha nem lett volna olyan edzett a szíve, nem bírt volna ki, vagyis nem élte volna túl.

Mindez elgondolkodtatott ismét a nézőpontjainkról, ki mit gondol egy betegségről, hogyan védekezik ellene. Sokan ilyen esetben a kíméletes életmódot választják. Miért ne lehetne a fizikai megterhelés záloga a fittségnek, EGÉSZ-ségnek? Ha megadjuk testünknek, amire vágyik, ami erőssé és élettelivé teszi, a lelkünk is harmóniába kerül. Vagy ha a lelkünknek biztosítjuk az élvezetes  tevékenységeket, mozgást, táncot, akkor a testünk is megőrzi, vagy helyreállítja EGÉSZ-ségét.

Az Access Consciousness® rendszerében a testkezelések között van egy nagyszerű kezelés, ami az immunrendszerre és a testi félreműködésekre jó hatással van, valamint erősebb fizikai igénybevétel esetén is hatékonyan alkalmazható, röviden úgy hívjuk MTVSS.

Itt olvashatsz róla bővebben: https://eletharmonia.com/access-testkezelesek/

Ha úgy érzed, hogy kipróbálnád, szükséged van rá, szeretettel várlak!

Kérj időpontot: info@eletharmonia.com

 

Hagyj üzenetet

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.